تعداد نشریات | 43 |
تعداد شمارهها | 1,676 |
تعداد مقالات | 13,678 |
تعداد مشاهده مقاله | 31,693,794 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 12,521,639 |
بررسی نحوه شکل گیری ارزش ویژه برند مبتنی بر نمادگرایی فرهنگی برند در صنعت مواد غذایی | ||
تحقیقات بازاریابی نوین | ||
مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 28 آبان 1403 | ||
نوع مقاله: مقاله پژوهشی | ||
شناسه دیجیتال (DOI): 10.22108/nmrj.2024.140779.3029 | ||
نویسندگان | ||
نیما شاه حسینی1؛ بهاره اصانلو* 2؛ سهیلا خدامی3 | ||
1دانشگاه خوارزمی | ||
2استادیار دانشگاه خوارزمی | ||
3دانشگاه خوارزمی، تهران، ایران | ||
چکیده | ||
نمادگرایی فرهنگی برند بهعنوان یکی از جنبههای اساسی ساختار هویت برند، اهمیت بسیاری دارد. در دنیای امروزه کسبوکارها، نهتنها بهدنبال ارائه محصولات و خدمات باکیفیت هستند بلکه سعی دارند با ایجاد یک هویت برجسته و قابلتشخیص، ارتباط مؤثری با مشتریان خود برقرار کنند. در این راستا، نمادگرایی فرهنگی برند بهعنوان یک ابزار بسیار مؤثر در ایجاد ارتباط عاطفی با مشتریان و تقویت هویت برند موردتوجه قرار میگیرد. این نمادها میتوانند شعارها، لوگوها، رنگها، نقوش و همچنین مفاهیم فرهنگی خاص باشند. هدف از نمادگرایی فرهنگی برند، ایجاد ارتباط عمیق با مشتریان و همچنین تمایز برند از برندهای دیگر است. بر این اساس، هدف این پژوهش بررسی تأثیر نمادگرایی فرهنگی برند بر ارزش ویژه برند در صنعت مواد غذایی است. بهمنظور بررسی عمیقتر این رابطه، نقش میانجی پرستیژ برند، اصالت برند و ارزشگذاری برند نیز موردمطالعه قرارگرفته است. این پژوهش ازنظر هدف کاربردی و به لحاظ ماهیت جمعآوری اطلاعات توصیفی-پیمایشی میباشد. ابزار گردآوری اطلاعات در پژوهش حاضر، پرسشنامه بوده است که به روش در دسترس از 312 نفر از مصرفکنندگان صنعت مواد غذایی جمعآوری شده است. برای تجزیهوتحلیل اطلاعات از نرمافزارهای SPSS24 و Smart PLS3 استفاده شده است. یافتهها حاکی از آن است که نمادگرایی فرهنگی برند بر پرستیژ برند و اصالت برند اثرگذار است. همچنین پرستیژ برند و اصالت برند از طریق ارزشگذاری برند بر ارزش ویژه برند تأثیر معنادار دارند. بهطور کلی، نتایج نشان میدهد که نمادگرایی فرهنگی برند میتواند از طریق عواملی چون پرستیژ برند، اصالت برند و ارزشگذاری برند در ارتقای ارزش ویژه برند ایفای نقش نمایند. | ||
آمار تعداد مشاهده مقاله: 59 |