رضانژاد, فرخنده, کرامت, بتول, زاکری, طاهره. (1403). تأثیر مرحله نموی، رقم و محل کشت بر روی بعضی از ویژگی‌های ریختی و فیزیکو-شیمیایی میوه خرما در استان هرمزگان (ایران). سامانه مدیریت نشریات علمی دانشگاه اصفهان, 15(4), 51-72. doi: 10.22108/ijpb.2024.141802.1365
فرخنده رضانژاد; بتول کرامت; طاهره زاکری. "تأثیر مرحله نموی، رقم و محل کشت بر روی بعضی از ویژگی‌های ریختی و فیزیکو-شیمیایی میوه خرما در استان هرمزگان (ایران)". سامانه مدیریت نشریات علمی دانشگاه اصفهان, 15, 4, 1403, 51-72. doi: 10.22108/ijpb.2024.141802.1365
رضانژاد, فرخنده, کرامت, بتول, زاکری, طاهره. (1403). 'تأثیر مرحله نموی، رقم و محل کشت بر روی بعضی از ویژگی‌های ریختی و فیزیکو-شیمیایی میوه خرما در استان هرمزگان (ایران)', سامانه مدیریت نشریات علمی دانشگاه اصفهان, 15(4), pp. 51-72. doi: 10.22108/ijpb.2024.141802.1365
رضانژاد, فرخنده, کرامت, بتول, زاکری, طاهره. تأثیر مرحله نموی، رقم و محل کشت بر روی بعضی از ویژگی‌های ریختی و فیزیکو-شیمیایی میوه خرما در استان هرمزگان (ایران). سامانه مدیریت نشریات علمی دانشگاه اصفهان, 1403; 15(4): 51-72. doi: 10.22108/ijpb.2024.141802.1365


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب