جلیلی, مهدی, کریمی, روح الله. (1400). اثر کاربرد ترکیبی نیتروژن، روی و منگنز بر عملکرد و ویژگی‌های کیفی میوه انگور. سامانه مدیریت نشریات علمی دانشگاه اصفهان, 13(4), 33-56. doi: 10.22108/ijpb.2022.133403.1284
مهدی جلیلی; روح الله کریمی. "اثر کاربرد ترکیبی نیتروژن، روی و منگنز بر عملکرد و ویژگی‌های کیفی میوه انگور". سامانه مدیریت نشریات علمی دانشگاه اصفهان, 13, 4, 1400, 33-56. doi: 10.22108/ijpb.2022.133403.1284
جلیلی, مهدی, کریمی, روح الله. (1400). 'اثر کاربرد ترکیبی نیتروژن، روی و منگنز بر عملکرد و ویژگی‌های کیفی میوه انگور', سامانه مدیریت نشریات علمی دانشگاه اصفهان, 13(4), pp. 33-56. doi: 10.22108/ijpb.2022.133403.1284
جلیلی, مهدی, کریمی, روح الله. اثر کاربرد ترکیبی نیتروژن، روی و منگنز بر عملکرد و ویژگی‌های کیفی میوه انگور. سامانه مدیریت نشریات علمی دانشگاه اصفهان, 1400; 13(4): 33-56. doi: 10.22108/ijpb.2022.133403.1284


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب