حسینی, زهرا, زارع بوانی, محمدرضا, زارع, احمد. (1400). بررسی برخی پاسخ‌های بیوشیمیایی به تنش شوری در ارقام پیاز خوراکی (Allium cepa L.). سامانه مدیریت نشریات علمی دانشگاه اصفهان, 13(2), 101-118. doi: 10.22108/ijpb.2021.118177.1160
زهرا حسینی; محمدرضا زارع بوانی; احمد زارع. "بررسی برخی پاسخ‌های بیوشیمیایی به تنش شوری در ارقام پیاز خوراکی (Allium cepa L.)". سامانه مدیریت نشریات علمی دانشگاه اصفهان, 13, 2, 1400, 101-118. doi: 10.22108/ijpb.2021.118177.1160
حسینی, زهرا, زارع بوانی, محمدرضا, زارع, احمد. (1400). 'بررسی برخی پاسخ‌های بیوشیمیایی به تنش شوری در ارقام پیاز خوراکی (Allium cepa L.)', سامانه مدیریت نشریات علمی دانشگاه اصفهان, 13(2), pp. 101-118. doi: 10.22108/ijpb.2021.118177.1160
حسینی, زهرا, زارع بوانی, محمدرضا, زارع, احمد. بررسی برخی پاسخ‌های بیوشیمیایی به تنش شوری در ارقام پیاز خوراکی (Allium cepa L.). سامانه مدیریت نشریات علمی دانشگاه اصفهان, 1400; 13(2): 101-118. doi: 10.22108/ijpb.2021.118177.1160


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب