حسینی, زهرا, زارع بوانی, محمدرضا, زارع, احمد. (1400). بررسی برخی پاسخ‌های بیوشیمیایی به تنش شوری در ارقام پیاز خوراکی (Allium cepa L.). , 13(2), 101-118. doi: 10.22108/ijpb.2021.118177.1160
زهرا حسینی; محمدرضا زارع بوانی; احمد زارع. "بررسی برخی پاسخ‌های بیوشیمیایی به تنش شوری در ارقام پیاز خوراکی (Allium cepa L.)". , 13, 2, 1400, 101-118. doi: 10.22108/ijpb.2021.118177.1160
حسینی, زهرا, زارع بوانی, محمدرضا, زارع, احمد. (1400). 'بررسی برخی پاسخ‌های بیوشیمیایی به تنش شوری در ارقام پیاز خوراکی (Allium cepa L.)', , 13(2), pp. 101-118. doi: 10.22108/ijpb.2021.118177.1160
حسینی, زهرا, زارع بوانی, محمدرضا, زارع, احمد. بررسی برخی پاسخ‌های بیوشیمیایی به تنش شوری در ارقام پیاز خوراکی (Allium cepa L.). , 1400; 13(2): 101-118. doi: 10.22108/ijpb.2021.118177.1160


سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب