کاشانیان, آرزو, پنجه که, ناصر, طلیعی, فاختک. (1400). بررسی فعالیت آنتی‌اکسیدانی و تجزیه و تحلیل فیتوشیمیایی عصارة قارچ‌های اندوفیت گیاه فندق (Corylus avellana L.). سامانه مدیریت نشریات علمی دانشگاه اصفهان, 10(38), 41-55. doi: 10.22108/bjm.2020.124212.1315
آرزو کاشانیان; ناصر پنجه که; فاختک طلیعی. "بررسی فعالیت آنتی‌اکسیدانی و تجزیه و تحلیل فیتوشیمیایی عصارة قارچ‌های اندوفیت گیاه فندق (Corylus avellana L.)". سامانه مدیریت نشریات علمی دانشگاه اصفهان, 10, 38, 1400, 41-55. doi: 10.22108/bjm.2020.124212.1315
کاشانیان, آرزو, پنجه که, ناصر, طلیعی, فاختک. (1400). 'بررسی فعالیت آنتی‌اکسیدانی و تجزیه و تحلیل فیتوشیمیایی عصارة قارچ‌های اندوفیت گیاه فندق (Corylus avellana L.)', سامانه مدیریت نشریات علمی دانشگاه اصفهان, 10(38), pp. 41-55. doi: 10.22108/bjm.2020.124212.1315
کاشانیان, آرزو, پنجه که, ناصر, طلیعی, فاختک. بررسی فعالیت آنتی‌اکسیدانی و تجزیه و تحلیل فیتوشیمیایی عصارة قارچ‌های اندوفیت گیاه فندق (Corylus avellana L.). سامانه مدیریت نشریات علمی دانشگاه اصفهان, 1400; 10(38): 41-55. doi: 10.22108/bjm.2020.124212.1315


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب