کریمی, روح الله. (1399). اثر تغذیۀ ابتدای فصل کلسیم و روی بر عملکرد، محتوای قند و ظرفیت آنتی‌اکسیدانی آنزیمی و غیر‌آنزیمی انگور. سامانه مدیریت نشریات علمی دانشگاه اصفهان, 12(1), 1-22. doi: 10.22108/ijpb.2019.117399.1157
روح الله کریمی. "اثر تغذیۀ ابتدای فصل کلسیم و روی بر عملکرد، محتوای قند و ظرفیت آنتی‌اکسیدانی آنزیمی و غیر‌آنزیمی انگور". سامانه مدیریت نشریات علمی دانشگاه اصفهان, 12, 1, 1399, 1-22. doi: 10.22108/ijpb.2019.117399.1157
کریمی, روح الله. (1399). 'اثر تغذیۀ ابتدای فصل کلسیم و روی بر عملکرد، محتوای قند و ظرفیت آنتی‌اکسیدانی آنزیمی و غیر‌آنزیمی انگور', سامانه مدیریت نشریات علمی دانشگاه اصفهان, 12(1), pp. 1-22. doi: 10.22108/ijpb.2019.117399.1157
کریمی, روح الله. اثر تغذیۀ ابتدای فصل کلسیم و روی بر عملکرد، محتوای قند و ظرفیت آنتی‌اکسیدانی آنزیمی و غیر‌آنزیمی انگور. سامانه مدیریت نشریات علمی دانشگاه اصفهان, 1399; 12(1): 1-22. doi: 10.22108/ijpb.2019.117399.1157


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب