احسانپور, علی اکبر, مالکی, محمد صادق. (1396). اثر سالیسیلیک اسید بر مقدار فنل کل، فلاونوئید، آنتوسیانین و آنزیم‌های فنیل‌آلانین آمونیالیاز و تیروزین آمونیالیاز در گیاه گوجه‌فرنگی Solanum lycopersicum Mill)). سامانه مدیریت نشریات علمی دانشگاه اصفهان, 9(4), 55-68. doi: 10.22108/ijpb.2018.103092.1013
علی اکبر احسانپور; محمد صادق مالکی. "اثر سالیسیلیک اسید بر مقدار فنل کل، فلاونوئید، آنتوسیانین و آنزیم‌های فنیل‌آلانین آمونیالیاز و تیروزین آمونیالیاز در گیاه گوجه‌فرنگی Solanum lycopersicum Mill))". سامانه مدیریت نشریات علمی دانشگاه اصفهان, 9, 4, 1396, 55-68. doi: 10.22108/ijpb.2018.103092.1013
احسانپور, علی اکبر, مالکی, محمد صادق. (1396). 'اثر سالیسیلیک اسید بر مقدار فنل کل، فلاونوئید، آنتوسیانین و آنزیم‌های فنیل‌آلانین آمونیالیاز و تیروزین آمونیالیاز در گیاه گوجه‌فرنگی Solanum lycopersicum Mill))', سامانه مدیریت نشریات علمی دانشگاه اصفهان, 9(4), pp. 55-68. doi: 10.22108/ijpb.2018.103092.1013
احسانپور, علی اکبر, مالکی, محمد صادق. اثر سالیسیلیک اسید بر مقدار فنل کل، فلاونوئید، آنتوسیانین و آنزیم‌های فنیل‌آلانین آمونیالیاز و تیروزین آمونیالیاز در گیاه گوجه‌فرنگی Solanum lycopersicum Mill)). سامانه مدیریت نشریات علمی دانشگاه اصفهان, 1396; 9(4): 55-68. doi: 10.22108/ijpb.2018.103092.1013


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب