زمانی, حجت اله. (1394). جداسازی باکتری Lactobacillus plantarum از پنیر سیاه مزگی و تعیین ویژگی‏ های پروبیوتیکی آن. سامانه مدیریت نشریات علمی دانشگاه اصفهان, 4(16), 97-108.
حجت اله زمانی. "جداسازی باکتری Lactobacillus plantarum از پنیر سیاه مزگی و تعیین ویژگی‏ های پروبیوتیکی آن". سامانه مدیریت نشریات علمی دانشگاه اصفهان, 4, 16, 1394, 97-108.
زمانی, حجت اله. (1394). 'جداسازی باکتری Lactobacillus plantarum از پنیر سیاه مزگی و تعیین ویژگی‏ های پروبیوتیکی آن', سامانه مدیریت نشریات علمی دانشگاه اصفهان, 4(16), pp. 97-108.
زمانی, حجت اله. جداسازی باکتری Lactobacillus plantarum از پنیر سیاه مزگی و تعیین ویژگی‏ های پروبیوتیکی آن. سامانه مدیریت نشریات علمی دانشگاه اصفهان, 1394; 4(16): 97-108.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب