ترکی باغبادرانی, سحر, احسانی, محمد رضا, میرلوحی, مریم, عزت پناه, حمید. (1394). ثبات اکسایشی چربی در شیر گاو و شیر سویا به‏ واسطه تخمیر با لاکتوباسیلوس پلانتاروم در طی دوره نگهداری در یخچال. سامانه مدیریت نشریات علمی دانشگاه اصفهان, 4(14), 37-48.
سحر ترکی باغبادرانی; محمد رضا احسانی; مریم میرلوحی; حمید عزت پناه. "ثبات اکسایشی چربی در شیر گاو و شیر سویا به‏ واسطه تخمیر با لاکتوباسیلوس پلانتاروم در طی دوره نگهداری در یخچال". سامانه مدیریت نشریات علمی دانشگاه اصفهان, 4, 14, 1394, 37-48.
ترکی باغبادرانی, سحر, احسانی, محمد رضا, میرلوحی, مریم, عزت پناه, حمید. (1394). 'ثبات اکسایشی چربی در شیر گاو و شیر سویا به‏ واسطه تخمیر با لاکتوباسیلوس پلانتاروم در طی دوره نگهداری در یخچال', سامانه مدیریت نشریات علمی دانشگاه اصفهان, 4(14), pp. 37-48.
ترکی باغبادرانی, سحر, احسانی, محمد رضا, میرلوحی, مریم, عزت پناه, حمید. ثبات اکسایشی چربی در شیر گاو و شیر سویا به‏ واسطه تخمیر با لاکتوباسیلوس پلانتاروم در طی دوره نگهداری در یخچال. سامانه مدیریت نشریات علمی دانشگاه اصفهان, 1394; 4(14): 37-48.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب