1.

بررسی تاثیرات لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و لاکتوباسیلوس پلانتاروم روی سیستم ایمنی، فاکتورهای رشد و مقاومت به باکتری بیماری‌زا در ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان

دوره 10، شماره 40، دی 1400، صفحه 115-126
فرزانه نوبخت؛ حسن محبت کار؛ ماندانا بهبهانی

2.

جداسازی باکتری Lactobacillus plantarum از پنیر سیاه مزگی و تعیین ویژگی‏ های پروبیوتیکی آن

دوره 4، شماره 16، اسفند 1394، صفحه 97-108
حجت اله زمانی

3.

جداسازی لاکتوباسیلوس پلانتاروم از ارقام مختلف زیتون بومی ایران و بررسی فعالیت ضد میکروبی آن بر دو باکتری بیماری ‏زای خانواده انتروباکتریاسه

دوره 4، شماره 13، خرداد 1394، صفحه 139-160
زرین دخت امامی؛ الهام خلیلیان؛ مائده شاه سنایی

4.

جداسازی و شناسایی بیوشیمیایی و مولکولی باکتری لاکتوباسیلوس پلانتاروم از ریزوسفر ریشۀ ‏برنج لنجان

دوره 7، شماره 27، مهر 1397، صفحه 61-71
صابره نوری؛ سنبل ناظری؛ پرهام حسینی


سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب