1.

بهبود خواص آنتی اکسیدانی محصولات فرعی کشتارگاه طیور تخمیر شده تحت باکتری های جدا شده پروتئولیتیک

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 11 دی 1403
ریحانه ذاکری؛ طیبه هادی توران پشتی؛ حسینی فخری سادات

2.

بهینه‌سازی تولید گلوکونات‌سدیم در دمای زیاد با استفاده از باکتری استیک‌اسید مقاوم به گرما (استوباکتر سنگالنسیس)

دوره 8، شماره 30، تیر 1398، صفحه 1-12
رسول شفیعی

3.

بهینه‏ سازی محیط کشت برای افزایش تولید گاما- لینولنیک اسید توسط موکور همیلیس

دوره 4، شماره 16، اسفند 1394، صفحه 21-32
مینا محمدی نصر؛ ایرج نحوی؛ داوود بی ریا؛ مریم میرباقری

4.

تولید دوکوزاهگزانوئیک‌اسید توسط سویة بومی آئورانتیوکیتریوم در تخمیر خوراک‌دهی‌شده

دوره 10، شماره 40، دی 1400، صفحه 81-93
مطهر امینی؛ شهریار شاکری؛ محمد حسن فضائلی پور

5.

جدا‏سازی، شناسایی و بهینه‌سازی باکتری‌های تولیدکننده اتانول از فرآیند تخمیر با پایه ساکارومیسس در صنایع الکل‌سازی ایران

دوره 2، شماره 7، آبان 1392، صفحه 15-28
مجتبی محسنی؛ هدی ابراهیمی

6.

همسانه‌سازی ژن پیروات دکربوکسیلاز مؤثر در تولید بیواتانول در باکتری اشرشیا کلای

دوره 5، شماره 18، شهریور 1395، صفحه 11-28
معصومه زینالی؛ بهمن حسینی؛ سدابه جهانبخش؛ محمود رضا زاد باری؛ میثم طباطبایی


سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب