1.

بهینه سازی تولید میکروبی صمغ زانتان توسط زانتاموناس کمپستریس با استفاده از نشاسته هیدرولیز شده

دوره 2، شماره 5، فروردین 1392، صفحه 1-10
وحید نیک نژاد؛ محمد علی اسدالهی؛ داود بی ریا؛ اکرم زمانی

2.

تولید صمغ زانتان توسط سویه بومی باکتری زانتوموناس سیتری در محیط آب پنیر وارزیابی خصوصیات فیزیکو شیمیایی آن

دوره 8، شماره 30، تیر 1398، صفحه 69-79
رویا مروج؛ سید مهدی علوی؛ مهرداد آذین؛ علی هاتف سلمانیان


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب