1.

بررسی اثر ضدباکتریایی و آنتی‌اکسیدانی عصاره‌های قارچ پلی‌پور اینوکوتیس لویس و ارزیابی ترکیبات فنلی آن

دوره 9، شماره 35، مهر 1399، صفحه 1-16
سمانه چهارمیری دوخواهرانی؛ معصومه قبادنژاد؛ حمید مقیمی؛ عباس فرازمند؛ حسین رحمانی

2.

بررسی خواص ضد باکتریایی عصاره استونی و متانولی چند گونه گلسنگ استان ایلام

دوره 2، شماره 5، فروردین 1392، صفحه 43-50
طاهره ولدبیگی؛ حسین مرادی

3.

سنتز نانوذرات طلا با استفاده از اگزوپلی‌ساکارید لاکتوباسیلوس پاراکازئی و ارزیابی خصوصیات ضدباکتریایی، ضدبیوفیلمی و آنتی‌اکسیدانی آنها

دوره 11، شماره 42، تیر 1401، صفحه 67-83
مهیار زینی وند؛ سید سهیل آقایی؛ محسن زرگر؛ محمد علی قاسم زاده


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب