1.

اثر همزیستی قارچ Piriformospora indica بر کمیت اسانس و برخی صفات فیزیولوژیک گیاه دارویی نعناع فلفلی در تنش شوری

دوره 9، شماره 2، شهریور 1396، صفحه 1-20
معصومه خالوندی؛ محمدرضا عامریان؛ همت اله پیردشتی؛ مهدیl برادران فیروزآبادی؛ احمد غلامی

2.

بررسی برخی پاسخ‌های بیوشیمیایی به تنش شوری در ارقام پیاز خوراکی (Allium cepa L.)

دوره 13، شماره 2، شهریور 1400، صفحه 101-118
زهرا حسینی؛ محمدرضا زارع بوانی؛ احمد زارع

3.

بررسی برخی تغییرات بیوشیمیایی مسیر فنیل پروپانوئیدی اندام‌های گیاه نیشکر (Saccharum officinarum) طی مراحل نموی

دوره 7، شماره 25، مهر 1394، صفحه 53-68
محمود هاشمی تبار؛ محمود شمیلی؛ مریم کلاهی؛ محمدرضا تابنده


سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب