1.

بررسی تغییرات فصلی برخی از ترکیبات فنلی در دو کلون چای (Camellia sinensis (L.) O Kuntze).

دوره 6، شماره 20، خرداد 1393، صفحه 17-28
منصور افشار محمدیان؛ مریم مسیبی؛ معصومه جمال امیدی

2.

بررسی تنوع ژنتیکی ژنوتیپ‌‌های نسترن کوهی (Rosa canina L.) مناطق شمال غرب و غرب ایران با استفاده از نشانگرهای مورفولوژیک، بیوشیمیایی و ویژگی‌‌های میوه

دوره 11، شماره 41، دی 1398، صفحه 31-46
رقیه نجف زاده؛ سهیلا نوجوان؛ حسین عبدی؛ زینب رشیدی؛ ناهید مستوفی

3.

تأثیر برخی عوامل محیطی بر صفت‌های مورفولوژیکی، آناتومیکی و فیتوشیمی عناب (Ziziphus jujuba Miller) در استان خراسان جنوبی

دوره 12، شماره 2، شهریور 1399، صفحه 97-116
مینا ربیعی؛ نرگس بیجاری؛ یونس عصری؛ غلامرضا بخشی خانیکی

4.

تأثیر کاربرد روی، فسفر و تلقیح با قارچ اندوفیت Serendipita indica بر رشد و عملکرد توت فرنگی در سیستم هواکشت

دوره 14، شماره 2، شهریور 1401، صفحه 1-20
محسن دیهیم؛ مهدی قبولی؛ زهرا موحدی؛ مجید رستمی

5.

مطالعه فعالیت آنتی‌اکسیدانی و ضد میکروبی عصاره متانولی سه گونه از جنس Trigonella L. از ایران

دوره 5، شماره 16، شهریور 1392، صفحه 93-102
رؤیا کرمیان؛ مصطفی اسدبگی؛ زهرا حاج‌مرادی

6.

همبستگی بین فعالیت‌های آنتی‌اکسیدانی و محتوای فنلی در دو گونه ترب شیر Leontice armeniaca) و (L. leontopetalum

دوره 6، شماره 22، دی 1393، صفحه 1-14
سمیرا شوکت یاری؛ رشید جامعی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب