1.

آثار بر هم‌کنش مس و آسکوربیک‌اسید بر برخی نشان‌ویژگی‌های فیزیولوژیک پیاز خوراکی (Allium cepa L.)

دوره 5، شماره 18، اسفند 1392، صفحه 37-52
مینایه قدرتی؛ نادر چاپارزاده؛ کمال‌الدین دیلمقانی

2.

اثر پیش‌تیمار آسکوربیک اسید در گیاه گوجه‌فرنگی و واکنش به تنش خشکی میزان تنش اکسیداتیو، اسمولیت‌ها، ترکیبات فنلی و پروتئین

دوره 5، شماره 18، اسفند 1392، صفحه 53-66
فاطمه دانشمند

3.

اثر تنش کم‌آبی بر عملکرد، شاخص‌های فیزیولوژیکی و بیوشیمیایی دو توده طالبی بومی ایران

دوره 8، شماره 28، تیر 1395، صفحه 1-14
هادی لطفی؛ طاهر برزگر؛ ولی ربیعی

4.

بررسی تاثیر کاربرد کودهای زیستی قارچ میکوریزا و ازتوباکتر بر خصوصیات فیزیولوژیکی گیاه دارویی شنبلیله (Trigonella foenum-graecum L.) در شرایط تنش کم‌آبی

دوره 11، شماره 4، اسفند 1398، صفحه 1-18
امیر رحیمی؛ بهنام دولتی؛ رضا امیرنیا؛ سعید حیدرزاده

5.

بررسی تأثیر متقابل ترهالوز و آسکوربیک اسید بر برخی شاخص‌های رشد و بیان ژن‌های فتوسنتزی در گیاهچه‌های Arabidopsis thaliana

دوره 6، شماره 19، فروردین 1393، صفحه 17-30
نادیا رضاییان؛ مهناز اقدسی؛ حمید صادقی‌پور

6.

پاسخ سیستم دفاع آنتی‌اکسیدان گیاه گوجه‌فرنگی به تنش کم آبی و برهم‌کنش آن با آسکوربیک اسید

دوره 6، شماره 19، فروردین 1393، صفحه 57-72
فاطمه دانشمند

7.

تأثیر شوری و آسکوربیک اسید بر رشد، روابط آبی و روابط اسمزی در گیاه شاهی (Lepidium sativum)

دوره 7، شماره 24، تیر 1394، صفحه 39-52
نادر چاپارزاده؛ آزاده نجار خدابخش؛ محمد پاژنگ؛ لیلا زرندی میاندوآب

8.

تأثیر فلز سنگین کروم بر میزان تجمع، عوامل رشد و القا تنش اکسیداتیو در اندام هوایی گیاه آفتابگردان (Helianthus annuus)

دوره 4، شماره 13، آذر 1391، صفحه 97-114
پریا سادات پیروز؛ خسرو منوچهری کلانتری


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب