1.

اثر کاربرد ترکیبی نیتروژن، روی و منگنز بر عملکرد و ویژگی‌های کیفی میوه انگور

دوره 13، شماره 4، اسفند 1400، صفحه 33-56
مهدی جلیلی؛ روح الله کریمی

2.

اثر محلول‌پاشی روی (Zn) و اکسین (IBA) بر فعالیت برخی آنزیم‌های آنتی‌اکسیدانت در ذرت دانه‌ای

دوره 2، شماره 3، خرداد 1389، صفحه 35-48
بهنام زند؛ علی سروش‌زاده؛ فائزه قناتی؛ فؤاد مرادی

3.

بررسی تأثیر حضور مقادیر سمی نیکل و روی بر تغییر حساسیت، مقاومت و رشد گیاه گلرنگ (رقم گلدشت) نسبت به تنش زیستی شته

دوره 15، شماره 3، مهر 1402، صفحه 19-44
فاطمه سید آبادی؛ محسن مهرپرور؛ سید مظفر منصوری؛ حسین مظفری

4.

بررسی تغییرات عملکرد و ترکیبات اسانس گیاه مرزه (Satureja hortensis) در واکنش به تیمارهای مختلف مس و روی

دوره 7، شماره 24، تیر 1394، صفحه 53-66
جواد هادیان؛ حمایت عسگری لجایر؛ بابک متشرع‌زاده؛ منصور قربانپور

5.

بهره‌گیری از انگشت‌نگاری PCR-DGGE و تنفس خاک برای شناخت دگرگونی‌های باکتریایی در خاک‌های آلوده به فلزهای سنگین

دوره 8، شماره 29، فروردین 1398، صفحه 41-56
محمدحسین همت جو؛ علی اکبر صفری سنجانی؛ اصغر میرزایی اصل؛ آرزو طهمورث پور

6.

پاسخ‌های فیزیولوژیک و بیوشیمیایی گیاه ریحان (Ocimum basilicum) بر اثر غلظت‌های مختلف عنصر روی

دوره 10، شماره 2، تیر 1397، صفحه 35-56
امید عزیزیان شرمه؛ علیرضا عینعلی؛ جعفر ولیزاده

7.

تغییرات بیوشیمیایی میزان ترپنوئیدهای موجود در اسانس گیاه دارویی نعناع سبز L.) (Mentha spicata در پاسخ به تیمار مقدار اضافی روی (Zn)

دوره 2، شماره 3، خرداد 1389، صفحه 25-34
سعید زارع ده‌آبادی؛ زهرا اسرار؛ میترا مهربانی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب