1.

اثر سالیسیلیک اسید بر مقدار فنل کل، فلاونوئید، آنتوسیانین و آنزیم‌های فنیل‌آلانین آمونیالیاز و تیروزین آمونیالیاز در گیاه گوجه‌فرنگی Solanum lycopersicum Mill))

دوره 9، شماره 4، اسفند 1396، صفحه 55-68
علی اکبر احسانپور؛ محمد صادق مالکی

2.

اثر کمبود بور بر رشد رویشی، گل‌دهی و عملکرد دانه در گیاه کلزا

دوره 12، شماره 2، شهریور 1399، صفحه 23-44
زهرا بهمنی؛ رقیه حاجی بلند؛ زهرا هاشمی؛ فرخنده رضانژاد

3.

اثر کمبود بور و آهن بر محتوای رنگیزه‌های فتوسنتزی، کربوهیدرات‌ها و ترکیبات فنلی دو رقم سورگوم (Sorghum bicolor L.)

دوره 9، شماره 3، آذر 1396، صفحه 19-38
عذرا صبورا؛ راحله بهجتی

4.

باکتری‌های اندوفیت گوجه فرنگی بیماری پژمردگی باکتریایی ناشی از Ralstonia solanacearum را سرکوب کرده و متابولیت‌های دفاعی را فعال می‌کنند

دوره 6، شماره 24، دی 1396، صفحه 41-54
فهیمه صفدرپور؛ غلام خداکرمیان

5.

بررسی اثر غلظت‌های متفاوت نیتروپروساید سدیم (SNP) در تخفیف صدمات اکسیداتیو ناشی از تنش خشکی در گیاه گوجه‌فرنگی

دوره 3، شماره 9، آذر 1390، صفحه 63-74
فاطمه نصیبی

6.

بررسی تاثیر هم‌زمان اکسین و تیامین بر میزان فعالیت آنزیم فنیل‌آلانین‌آمونیالیاز و محتوای ترکیبات فنلی در دو مرحلة رشد رویشی گیاه سویا (Glycin max)

دوره 9، شماره 2، شهریور 1396، صفحه 53-68
نازی نادر نژاد؛ مهدیه حمزه نژادی؛ زهرا اسرار؛ حسین مظفری

7.

بررسی تغییرات میزان برخی متابولیت‌های گیاهچه شیرین‌بیان در تیمار اکسید مس و اکسید روی

دوره 5، شماره 18، اسفند 1392، صفحه 67-80
راضیه سلطانی‌نژاد؛ رؤیا رضوی‌زاده؛ حکیمه علومی

8.

بررسی ساختارهای زایشی و سلول‌های ویژه‌شدة (ایدیوبلاست‌ها) آنها در رقم مضافتی خرما (Phoenix dactylifera L. Mazafati cultivar)

دوره 10، شماره 1، خرداد 1397، صفحه 1-16
فرخنده رضانژاد؛ حمیده قلعه خانی

9.

بررسی کالوس‌زایی و توان آنتی‌اکسیدانی عصارۀ متانولی حاصل از ریزنمونه‌های مختلف گیاه Teucrium polium

دوره 8، شماره 29، مهر 1395، صفحه 37-52
مرجان جاویدی مقدم؛ منیره چنیانی؛ علی گنجعلی؛ مهرداد لاهوتی

10.

بررسی کمّی و کیفی ترکیبات فنلی در پوست سیب، رقم گالا

دوره 2، شماره 5، آذر 1389، صفحه 75-88
لمیا وجودی مهربانی؛ محمدرضا دادپور؛ عباس دل آذر؛ علی موافقی؛ جعفر حاجی لو

11.

پاسخ‌های فیزیولوژیک و بیوشیمیایی گیاه ریحان (Ocimum basilicum) بر اثر غلظت‌های مختلف عنصر روی

دوره 10، شماره 2، تیر 1397، صفحه 35-56
امید عزیزیان شرمه؛ علیرضا عینعلی؛ جعفر ولیزاده

12.

تأثیر پلی‌آمین‌های اگزوژن بر رشد، فتوسنتز و متابولیسم فنل‌ها در گیاه توتون تحت تنش شوری

دوره 3، شماره 8، شهریور 1390، صفحه 13-26
رقیه حاجی‌بلند؛ نشمین ابراهیمی

13.

تأثیر سالیسیلیک اسید و متیل جاسمونات بر تولید رزمارینیک اسید و کافئیک اسید در کشت کالوس نوروزک (Salvia lerrifolia Benth.)

دوره 10، شماره 1، خرداد 1397، صفحه 67-80
زیبا قسیمی حق؛ سمیه جوکار؛ حجت اله بداقی؛ معصومه مدرس

14.

تأثیر کمبود روی بر رشد، رنگیزه‌ها و فتوسنتز گیاه کلم قرمز (Brassica oleracea L. var. capitata f. rubra) تحت شدت‌های مختلف نور

دوره 1، شماره 1، دی 1388، صفحه 25-36
باهره پاسبانی؛ رقیه حاجی بلند؛ حلیمه امیر آزاد

15.

تأثیر کومارین بر برخی شاخص‌های فیزیولوژیک و بیوشیمیایی گیاه کلزا رقم هایولا 401

دوره 3، شماره 10، اسفند 1390، صفحه 23-36
شکوفه انتشاری؛ فرزانه اهرابی

16.

تأثیر متیل جاسمونات بر رشد و تولید ترکیبات فنلی در کالوس گیاهDracocephalum polychaetum Bornm.

دوره 15، شماره 3، مهر 1402، صفحه 1-18
زینب خسروی خوزانی؛ مرضیه تقی زاده

17.

جداسازی و شناسایی باکتری‌های نمک- قلیادوست تجزیه کننده فنل و ارزیابی عملکرد آن‏ ها

دوره 4، شماره 14، شهریور 1394، صفحه 25-36
نرگس ابویسانی؛ محمدعلی آموزگار؛ سید محمدمهدی دستغیب

18.

سنجش محتوای فنل و فلاونوئید تام و بررسی خاصیت آنتی‌اکسیدانی عصاره برگ درختان انجیر (Ficus carica) و لرگ (Pterocarya fraxinifolia) با روش اسپکتروفتومتری و کروماتوگرافی مایع با کارآیی بالا

دوره 7، شماره 25، مهر 1394، صفحه 1-16
ناصر جعفری؛ پوراندخت نادری؛ محمد علی ابراهیم‌زاده

19.

مطالعه اثر پایه و رقم در فعالیت آنزیم PAL، تولید ترکیبات فنلی و فلاونوئیدی در گل، برگ و میوه گیاه پسته (Pistacia vera L.)

دوره 5، شماره 15، فروردین 1392، صفحه 95-110
نازی نادرنژاد؛ علی احمدی مقدم؛ جواد حسینی فرد؛ شهرام پورسیدی



سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب