1.

بررسی تنوع ترکیبات اسانس توده‌های شوید (Anethum graveolens L.) در شرایط مزرعه‌ای

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 15 دی 1403
اصغر عبادی؛ مهدی محب الدینی؛ افسانه قلیزاده

2.

تأثیر سرب و نیکل بر برخی ویژگی‌های فیزیولوژیکی و بیوشیمیایی شوید (Anethum graveolens L.)

دوره 12، شماره 2، شهریور 1399، صفحه 1-22
منیره رنجبر؛ شیدا اسماعیلی؛ علی اصغر مشتاقی


سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب