1.

Optimization of bio-ethanol production via solid-state fermentation using Saccharomyces cerevisiae PTCC 1212 and fruit and vegetable wastes

دوره 12، شماره 48، دی 1402، صفحه 65-80
Mohammad Kazem Momeni؛ Mohsen Mobini-Dehkordi؛ Sadegh Farhadian

2.

اثر متابولیت‌های لاکتوباسیل‌های جدا شده از ماست‌های بو‌‌می استان چهار‌محال و بختیاری ‌علیه باکتری‏های بیماری‌زا‌

دوره 2، شماره 5، فروردین 1392، صفحه 11-20
سمیرا ابراهیمی علویجه؛ محمد رضا محزونیه؛ محسن مبینی دهکردی

3.

بررسی ویژگی‌ها و افزایش تولید آمیلاز در سویه‌های جهش‌یافته باسیلوس‌لیکنیفورمیس بومی ایران

دوره 6، شماره 21، فروردین 1396، صفحه 67-81
محسن مبینی دهکردی؛ سحر جعفری دهکردی؛ بهناز صفار

4.

بهینه‌سازی تولید آلفا آمیلاز با استفاده از باکتری باسیلوس سابتیلیس PTCC 1720 در شرایط تخمیر بستر جامد و خالص‌سازی جزئی آنزیم

دوره 10، شماره 39، مهر 1400، صفحه 1-11
نسرین مسعودی؛ محسن مبینی دهکردی؛ بهناز صفار

5.

جداسازی و بررسی میزان تولید اسید لاکتیک در لاکتوباسیلوس‏های بومی استان چهارمحال و بختیاری جداسازی شده از محصولات لبنی

دوره 1، شماره 3، آذر 1391، صفحه 41-52
الهام سرمست قهفرخی؛ محسن مبینی دهکردی؛ کیوان بهشتی مآل

6.

نخستین جداسازی و شناسایی مولکولی لاکتوباسیل‏ های بومی دارای پتانسیل پروبیوتیکی از پنیر سنتی پوستی ایرانی و فعالیت آنتی‏ اکسیداتیو آن‏ها

دوره 8، شماره 32، دی 1398، صفحه 25-39
حسن عبدالی؛ سید سیاوش ساعی دهکردی؛ محسن مبینی دهکردی؛ سید میثم ابطحی فروشانی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب